Kello-lämpömittarit

Kello-lämpömittarit

LÄMPÖTILA ON SUOMEN SUOSITUIN PUHEENAIHE!

Millään muulla tavalla et saa niin suurta huomiota päivästä toiseen vuosi toisensa perään!

Ulkonäyttötaulu on oleellinen osa tyypillistä suomalaista katu- ja kylänäkymää. Ne, jotka alueella tarjoavat tämän ilmaisen palvelun – keräävät potin ja suosion.

Näet alla pienen otoksen toimittamistamme ulkonäyttötauluista. Saat kuvat suuremmiksi klikkaamalla niitä. Tällöin näet myös kuviin liittyvän selostuksen!

Jos haluat näytöltä räväkkyyttä, suosittelemme markkinoiden kirkkainta LED-näyttöä, jossa näyttö on toteutettu laajakeilaisin aidosti HighBright -hohtodiodein!

 1. Taloudellinen käyttää
 2. Varmatoiminen
 3. Ei mekaanisia komponentteja – operoi halukkaasti jatkuvasti esim aika-lämpö-aika-lämpö… sekvenssissä muutaman sekunnin välein
 4. Erittäin litteä ja kompakti rakenne
 5. Mahdollisuus väreihin, kuten punaisen eri sävyt,oranssi, keltainen, vihreä ja jopa valkoinen
 6. RS-485 -liikennöinnin ansiosta erittäin pitkät ja häiriöttömät tiedonsiirto- ja anturointimahdollisuudet
 7. hämärällä ja pimeällä ylivoimainen Katseenvangitsija

Suosittelemme EM (sähkömagneettinen) -näyttöä mm seuraavista syistä johtuen:

 1. siitä on ylivoimaisesti pitkäaikaisimmat ja laajimmat kokemukset Suomessa (myyty enemmän, kuin muita tyyppejä yhteensä)
 2. sen sähkönkulutus on äärimmäisen pieni – tyypillinen näyttö vastaa matkaradion kulutusta (noin 3 euroa/vuosi) – mikä tarkoittaa, että esim siirrettävissä laitteissa akku tai jopa paristokäyttö on mahdollista (energiaa tarvitaan vain informaation vaihtohetkellä, ei näytettäessä informaatiota)
 3. näyttö näkyy ”sitä paremmin, mitä enemmän aurinko paistaa”
 4. katselusektori on erittäin laaja – lähes oikokulma. Erittäin hyvä ominaisuus, kun näyttö on sijoitettu esimerkiksi lähelle tietä sen suuntaiseksi
 5. näytössä ei ole säännöllistä huoltoa vaativia osia
 6. näyttö on rauhallinen ja hillitty – jopa suojelukohteisiin soveltuva
 7. Käytettäessä EM-näyttöä kotelon muotoilu ja rakenne ylipäätänsä on hyvin vapaata mahdollistaen todella yksilöllisen ja oman brandin mukaisen ilmeen – kerran toteutimme kelohonkaisen kotelon näyttösegmenttien ollessa mäntyimitaatiota (Lapin tiukkasyistä)

Kestävät ja luotettavat EM-näytöt saa meiltä ainoana Suomessa!


RWM-Systems on perustettu vuonna 1980.

Kuluneiden 34 vuoden aikana olemme valmistaneet esimerkiksi ulkonäyttötauluja enemmän, kuin muut toimijat Suomessa yhteensä. Tämä tarkoittaa tuhansia toimitettuja laitteita.

RWM vastaa – asiakkaan tarpeista ja sopimuksesta riippuen – koko hankintaprosessista kattaen rahoituksen, suunnittelun, tuotannon, toimituksen ja teknisen tuen sekä huollon.

RWM-Systems on jälleen parhaassa AAA-luokassa 2014

aaa_2014


×

Contact

  Name

  Company

  Street Address

  City

  ZIP / Postal Code

  Phone

  Email *

  Comment

  ×