Sääasemat

Sääasemamme koostuu langattomasta tai langallisesta sarjaliikenneyhteydellä kommunikoivasta sääasemasta, joka on kytketty käyttöpanelin kautta PC:hen. Protokolla RS485, varustettu Westermon muuntimin. Mitattavia suureita ovat mm tuulennopeus ja -suunta, lämpötila, suhteellinen kosteus jne. Näiden summavaikutuksessa lasketaan tarvittaessa mm tehollinen kylmyys ja kastepiste.

PC:ltä viesti lähetetään tarvittavan montaa kanavaa käyttäen matriisinäyttötauluille, joita voi olla eri kokoluokissa sisällä ja ulkona. PC:lle on lisäksi installoitu erittäin selkeä ja helppokäyttöinen tekstinsyöttöohjelma, jolloin näyttötauluilla voidaan näyttää säätietojen lomassa haluttuja viestejä, tervehdyksiä ja opastuksia.

Ohessa Haminan satamaan toimittamamme järjestelmän lohkokaavio, jonka saat esiin klikkaamalla oheista linkkiä (lohkokaaviossa 1 kpl sisänäyttötaulu, toimituksessa oli 2 kpl). Ulkonäyttötaulun näytön korkeus 300 mm, sisänäyttötaulujen näytönkorkeus 75 mm.

Haminan sataman lohkokaavio

Tämä ledein toteutettu taulu näyttää lämpötilan, tuulennopeuden ja suunnan lisäksi kellonaikaa.

kuva1_002


Ohessa kuvakaappaus ohjelmasta, jolla voit päättää mitä sääsuureita näyttötauluilla näytät sekä syöttää haluamasi tekstit. Ohjelmisto on Windows-pohjainen ja yhteensopiva MS98, 2000, NT ja XP-käyttöjärjestelmien kanssa.

kuva3


RWM-Systems on perustettu vuonna 1980.

Kuluneiden 34 vuoden aikana olemme valmistaneet esimerkiksi ulkonäyttötauluja enemmän, kuin muut toimijat Suomessa yhteensä. Tämä tarkoittaa tuhansia toimitettuja laitteita.

RWM vastaa – asiakkaan tarpeista ja sopimuksesta riippuen – koko hankintaprosessista kattaen rahoituksen, suunnittelun, tuotannon, toimituksen ja teknisen tuen sekä huollon.

RWM-Systems on jälleen parhaassa AAA-luokassa 2014

aaa_2014


×

Contact

  Name

  Company

  Street Address

  City

  ZIP / Postal Code

  Phone

  Email *

  Comment

  ×