Sisänäyttötaulut

Sisänäyttötaulut

Sisätiloissa on kätevä näyttää pysyvää tai muuttuvaa informaatiota LED (valoa emittoiva diodi) -näyttöisellä taululla. Näytön värin voit valita esim erisävyisten punaisten, oranssien, vihreiden, keltaisten tai jopa sinisten ja valkoisten joukosta. Näytön väri riippuu aallonpituudesta; tyypillinen väri on punainen aallonpituuden ollessa 660 nm.

”Elävässä” näytössä voit esittää ajan, päiväyksen tai ulko/sisälämpötilan. Toki voit esittää myös informaatiota tekstin muodossa tai havainnollista animaatiota. Ohjaaminen käy tällöin kätevästi langattomalla kaukosäätimellä tai PC:llä siihen installoidun ohjelmiston avulla.

Sisänäyttötauluna tai opasteena voi hyvin olla myös valomainos irtokirjaimin tai vaikka yrityksen oma logo.

Alla näet myös muutaman esimerkin klassisista analogisista /mekaanista näyttötauluista, jotka kuuluvat maahantuontiohjelmaamme.

 

RWM-Systems on perustettu vuonna 1980.

Kuluneiden 34 vuoden aikana olemme valmistaneet esimerkiksi ulkonäyttötauluja enemmän, kuin muut toimijat Suomessa yhteensä. Tämä tarkoittaa tuhansia toimitettuja laitteita.

RWM vastaa – asiakkaan tarpeista ja sopimuksesta riippuen – koko hankintaprosessista kattaen rahoituksen, suunnittelun, tuotannon, toimituksen ja teknisen tuen sekä huollon.

RWM-Systems on jälleen parhaassa AAA-luokassa 2014

aaa_2014


×

Contact

  Name

  Company

  Street Address

  City

  ZIP / Postal Code

  Phone

  Email *

  Comment

  ×