Talo- ja nimikyltit

Talo- ja nimikyltit

Alla muutama esimerkki tuottamistamme kylteistä.

Talokyltti voi olla valaisematon tai toiveiden mukaisesti osittain tai kokonaan valaistu. Valaisu voi suuntautua eteenpäin ja/tai taaksepäin valaisten kauniisti kiinnityspinnan.

Valaisutekniikaksi suosittelemme toimintavarmaa ja vähän sähköä kuluttavaa LED-tekniikkaa [Light Emitting Diodes], käytössämme on korkealuokkaiset myös mm. Audin käyttämät teholedit. Näyttävää ratkaisua haettaessa on kutenkin vaikea kuvitella mitään, mikä pärjäisi perinteelliselle neontekniikalle (ks. alla kuva ”Tammer Diesel”), jossa näkyviin jätetyt neonputket kiertävät kirjainten muotoja. Talokyltti voi olla myös yksinkertainen ja edullinen laatikko, joka valaistaan kustannustehokkailla loisteputkilla muovietupinnan läpi.

Talokyltti viimeisteli tämän upeaksi remontoidun suojelukohteen

Talokyltti viimeisteli tämän upeaksi remontoidun suojelukohteen


Jos valmista suunnitelmaa ei ole, teemme tarvittavat suunnitelmat ja havainnekuvat – niin taloyhtiöille kuin yksityisillekin – talojen nimikylteistä, numeroista ja rakennusvuosista.

Havainnekuvat voidaan tehdä digitaalisesti julkisivukuvaan istuttamalla, jolloin suunnitellun kyltin näkee luonnollisessa ympäristössä oikeassa koossa.

kuva1

kuva2


Sekä talo- että nimikyltit voidaan toteuttaa lukemattomin eri tekniikoin valaistuksella tai ilman.

Alla esimerkkikuvia eri tekniikoista

Sukunimikyltit

Voidaan tehdä samoin periaattein kuin edellä mainitut talokyltitkin.

Lisäksi:

 • jos mietit mitä antaa lahjaksi tulevalle hääparille, niin sukunimikyltti olisi persoonallinen ja pitkään iloa tuottava lahjaidea hääparille, jolla on häistä lähtien sama sukunimi!
 • kyltistä voisi ilahtua pyöreitä vuosia – tasakymppejä – täyttävä henkilö, jolla on jo kaikkea muuta
 • tupaantuliaislahjaksi vaikka yhteishankintana
 • julkisivuremontin päätteeksi pisteeksi iin päälle KOy:lle, As Oy:lle, omakotitalolle, maatilalle, kartanolle, huvilalle, jne.
 • arvon nostattajaksi ja ylpeyden tunteen kehittäjäksi!

RWM-Systems on perustettu vuonna 1980.

Kuluneiden 34 vuoden aikana olemme valmistaneet esimerkiksi ulkonäyttötauluja enemmän, kuin muut toimijat Suomessa yhteensä. Tämä tarkoittaa tuhansia toimitettuja laitteita.

RWM vastaa – asiakkaan tarpeista ja sopimuksesta riippuen – koko hankintaprosessista kattaen rahoituksen, suunnittelun, tuotannon, toimituksen ja teknisen tuen sekä huollon.

RWM-Systems on jälleen parhaassa AAA-luokassa 2014

aaa_2014


×

Contact

  Name

  Company

  Street Address

  City

  ZIP / Postal Code

  Phone

  Email *

  Comment

  ×