Vuorolaput

C-järjestelmän RWM-vuorolaput

ovat ilman haamunumeroa = ilman satalukua osoittavaa numeroa, jolloin luvut 0-99 esiintyvät yhdessä rullassa 40 kertaa ja rullassa on yhteensä 4000 kpl lappuja. Toimituserä on yksi laatikko sisältäen 6 rullaa, yhteensä siis 24000 kpl lappuja. Erittäin selkeitä – näitä saa VAIN meiltä!

Kehitimme haamunumerottomat vuorolaput aikanaan Merita-pankin toimeksiannosta ja tarpeeseen, mutta pankin sulauduttua Nordea Pankkiin tuote tuli kaikkien saataville.

Laput soveltuvat myös RWM Vuorokatti I ja II -sarjan ja Turn-O-Matic -laitteisiin.


RWM Vuorokatti I ja II sarjan

ja Turn-O-Matic laitteisiin sopivat haamunumerolliset vuorolaput, joissa himmeällä sataluvun osoittava etunumero (luvut 0-999 esiintyvät rullassa 4 kertaa). Toimituserä 6 rullan laatikko, yhteensä 24000 kpl lappuja.

Näitä lappuja pystymme toimittamaan hyvin edullisesti.


RWM-C-järjestelmän

lisäoptiona saatavaan moottoroituun vuorolappujakelijaan kuuluvat vuorolaput. Sopivat myös Tjeders -laitteisiin. Rullassa 2000 kpl lappuja, toimituserä 10 rullaa.


RWM-S-järjestelmän

vuorolapputulostimeen sopiva termorulla tunnistinraidalla. Sopivat myös Nemo-Q -laitteisiin. Rullassa 3000 kpl lappuja, toimituserä 12 rullan laatikko.


RWM Vuorokatti-III vuoropalvelujärjestelmiin

sopivat termotuloste-vuorolappurullat. Rullasta syntyy keskimäärin 1500 kpl lappuja, toimitetaan 40 rullan laatikoissa.


TOIMITAMME TILAUKSESTA MYÖS MUITA LAATUJA – KYSY!

Tällä lomakkeella voit tehdä vuorolapputilauksen tai tiedustelun!

RWM-Systems on perustettu vuonna 1980.

Kuluneiden 34 vuoden aikana olemme valmistaneet esimerkiksi ulkonäyttötauluja enemmän, kuin muut toimijat Suomessa yhteensä. Tämä tarkoittaa tuhansia toimitettuja laitteita.

RWM vastaa – asiakkaan tarpeista ja sopimuksesta riippuen – koko hankintaprosessista kattaen rahoituksen, suunnittelun, tuotannon, toimituksen ja teknisen tuen sekä huollon.

RWM-Systems on jälleen parhaassa AAA-luokassa 2014

aaa_2014


×

Contact

  Name

  Company

  Street Address

  City

  ZIP / Postal Code

  Phone

  Email *

  Comment

  ×