Vuoropalvelujärjestelmät

Vuoropalvelujärjestelmät

PARHAITEN SAAT TIETOA VUOROPALVELUJÄRJESTELMISTÄMME JA NIIDEN TARJOAMISTA MAHDOLLISUUKSISTA OTTAMALLA MEIHIN SUORAAN YHTEYDEN!

Ohessa kuitenkin vähän perustietoa:

Tarpeidenne ja budjetin mukaan tarjoamme Teille joko C tai S-sarjalaiseksi kutsumaamme vuoropalvelujärjestelmää, ohessa lyhyt kuvaus.

Teemme myös erikoisvuorojärjestelmiä, kuten esimerkiksi katsastus- ja huoltoasemille!

C-sarja

C-Starttipaketti, johon sisältyy:

 • selkeä ”Nyt Palvelemme”-näyttö muuntajalla
 • askelluskytkimet eteen (+) ja taakse (-)
 • vuorolappujakelija seinäkiinnikkeellä roppuineen
 • huomionherättäjä-kyltti (puna-valkoinen), joka voidaan kiinnittää samaan yhteyteen lappujakelijan seinäkiinnikkeen kanssa

Vuorolaput tilataan erikseen ( vähint. 1 ltk = 6 rl )

C-SARJA on yksinkertainen peruslaitteisto huippuselkeällä peräti 130 mm korkealla näytöllä tiskeille tai kutsumaan asiakkaita muutamaan palvelupaikkaan. Asiakkaalla esipainettu vuoronumerolappu, joka saadaan kätevästä lappukasetista. Kasetti on seinäänkiinnitetty tai seisoo vapaalla jalustalla. Näyttötaulussa askelletaan vuoronumeroita, numeron vaihtuessa soi säädettävä äänimerkki.

Laajennetussa versiossa voidaan laitteistoon kuitenkin liittää rinnakkaisnäyttöjä, näppäinpaneeleja näytöllä (toimihenkilö tietää ketä kutsuu ja lisäksi voi kutsua vapaavalintaista numeroa) ja mm vilkkuvalokuutioita opasnumerolla. Kaikki kytketään toisiinsa kehittyneellä sarjaväylällä.

Tämä järjestelmä hakee selkeydessään vertaistaan ja on kätevä asentaa sekä käyttää!

Voi toimia myös langattomasti radiotoimisena.


S-sarja

Tämän sarjan vuorolappu on huippuselkeä termotuloste, jossa samalla näkyy asiakkaan valitseman palveluryhmän nimi ja muuta informaatiota, kuten kellonaika ja päiväys sekä tarvittaessa henkilökohtainen tervehdys. Palveluryhmiä käytössä rajattomasti, ryhmät jaettu omiin numeroavaruuksiin. Näyttötaululla näkyy tarvittessa myös ryhmän nimi tai koodi.

Toimihenkilöillä on käytössä monitoimipääte, jossa näkyy mm odottavien asiakkaiden määrä /ryhmä. Kuka tahansa voi kutsua mitä ryhmää tahansa. Runsaasti lisävarusteita – ”rajaton” laajennettavuus.
Järjestelmään on mahdollisuus kytkeä mm TV/monitori.

Tämä järjestelmä toimii itsenäisesti tai on kytkettävissä verkkoon. Tietojen taltiointi ja kaikki ajateltavissa olevat raportit kätevästi PC:ltä käytettäessä WIN S -ohjelmaa, joka toimitetaan CD:llä.

Kun asiakasvirta on suuri ja haluat raportit päätöksenteon tueksi – tämä on valintasi!


Kuvagalleria

 

RWM-Systems on perustettu vuonna 1980.

Kuluneiden 34 vuoden aikana olemme valmistaneet esimerkiksi ulkonäyttötauluja enemmän, kuin muut toimijat Suomessa yhteensä. Tämä tarkoittaa tuhansia toimitettuja laitteita.

RWM vastaa – asiakkaan tarpeista ja sopimuksesta riippuen – koko hankintaprosessista kattaen rahoituksen, suunnittelun, tuotannon, toimituksen ja teknisen tuen sekä huollon.

RWM-Systems on jälleen parhaassa AAA-luokassa 2014

aaa_2014


×

Contact

  Name

  Company

  Street Address

  City

  ZIP / Postal Code

  Phone

  Email *

  Comment

  ×